Laser

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΥΩΠΙΑΣ, ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑΣ, ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ LASER

H ιατρός Dr Ναταλία Καραγιάννη

είναι εξειδικευμένη στην Διαθλαστική Επέμβαση Laser

 

Είναι Διδάκτωρ του Weill Cornell Medical College της Νέας Υόρκης, υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Μέθοδος θεραπείας: TransPRK ή FemtoLASIK . Οι πιο σύγχρονες τεχνολογικά μέθοδοι στη Διαθλαστική Χειρουργική, μόνο με τη χρήση LASER σε όλα τα στάδια της επέμβασης, χωρίς καθόλου νυστέρι. Αφορά διόρθωση Μυωπίας , Υπερμετρωπίας ή / και Αστιγματισμού

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η τεχνολογική πρόοδος μας έχει δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε μια διαθλαστική επέμβαση χρησιμοποιώντας laser σε όλα τα στάδια της ελαττώνοντας τα λάθη που μπορούν να προέλθουν από ένα ανθρώπινο χέρι καθώς και να ελαχιστοποιήσει τις επιπλοκές που παλαιότερα εμφανίζονταν. Η διάδοση της τεχνολογίας αυτής τη καθιστά πιο προσιτή για τον ασθενή ο οποίος επωφελείται επιπρόσθετα από την αλλαγή στη ποιότητα της καθημερινότητάς του. Το laser μπορεί να διορθώσει όλες τις διαθλαστικές ανωμαλίες (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, και πρεσβυωπία) και σπάνια εμφανίζονται περιορισμοί που να καθιστούν ένα άτομο ακατάλληλο για την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση είναι γρήγορη και ανώδυνη. Κρατά κατά μέσο 15-20 λεπτά.
Ο/Η ασθενής επιστρέφει σε λίγη ώρα μετά την επέμβαση στο σπίτι του/της, έχοντας ανοικτά τα μάτια του.
Η επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται από τις πρώτες ώρες.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Το πρώτο 24ωρο ο/η ασθενής δεν πρέπει να τρίψει τα μάτια του/της και κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 ημερών να είναι προσεκτικός/η σε σκόνη και μόλυνση. Μπάνιο μπορεί να κάνει την επόμενη ημέρα με κλειστά τα μάτια. Από την επόμενη ημέρα μπορεί να επανέλθει στις φυσιολογικές του/της δραστηριότητες (εξαρτάται και το επάγγελμα).

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Μετά την επέμβαση μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις, όπως ξηρότητα-αίσθηση ξένου σώματος μέσα στο μάτι και προοδευτικά η όραση μετά από τις πρώτες 4 ώρες αρχίζει να καθαρίζει. Επίσης, τις πρώτες ημέρες το βράδυ τα φώτα παρουσιάζουν άλω (στεφάνι) το οποίο και σταδιακά μειώνεται.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Η τιμή αποτελείται από δύο μέρη: Τα έξοδα της κλινικής και η αμοιβή του ιατρού. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε (τηλέφωνο, προσωπικό μήνυμα ή email) και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές και το κόστος.

Trans-PRK

Το Trans-PRK είναι μια περαιτέρω εξέλιξη των μεθόδων PRK (φωτοαντιδραστική κερατεκτομή) και LASEK (επιθηλιακή κερατομίληση με λέιζερ). Η μέθοδος trans-PRK είναι κατάλληλη ως εναλλακτική λύση για ασθενείς στους οποίους δεν είναι δυνατή η Femto-LASIK – για παράδειγμα επειδή ο κερατοειδής είναι πολύ λεπτός. Με τη μέθοδο αυτή δεν απαιτείται καμία τομή.

 

Πρόκειται για μια διαδικασία «χωρίς να ακουμπήσουμε το μάτι» ενός μόνο βήματος, όπου το laserαφαιρεί και το επιθηλιακό στρώμα και αλλάζει το σχήμα του κερατοειδούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο πόνο από το κλασσικό PRK, μαζί με βελτιωμένη ακρίβεια και ταχύτερη ανάκαμψη της όρασης του ασθενούς.

Femto – Lasik

Το Femto-LASIK υψηλής ακρίβειας είναι η δεύτερη γενιά θεραπείας ματιών με λέιζερ και μια περαιτέρω εξέλιξη της δοκιμασμένης μεθόδου LASIK. Ενώ χρησιμοποιείται νυστέρι για την αφαίρεση του επιφανειακού κερατοειδούς στο συμβατικό LASIK, στο Femto-LASIK χρησιμοποιείται ένα λέιζερ femtosecond υψηλής ακρίβειας. Προετοιμάζει το πτερύγιο του κερατοειδούς με ακρίβεια και απαλά πριν ανοίξει το πτερύγιο.

 

Ανάλογα με το διαθλαστικό σφάλμα, χρησιμοποιείται λέιζερ excimer για την αφαίρεση του κερατοειδούς ιστού. Μετά τη θεραπεία, το πτερύγιο διπλώνεται προς τα πίσω και χρησιμεύει ως φυσικός επίδεσμος πληγών. Ο κερατοειδής σταθεροποιείται στην αρχική του σταθερότητα μέσα σε μία εβδομάδα.

DRkaragianni

Είπαν για εμάς

Η ιατρός είναι εξειδικευμένη στην Διαθλαστική Επέμβαση Laser

Καλέστε άμεσα στο 2106449779 για ραντεβού με την ιατρό.

Call Now Button